fbpx

Începând cu septembrie 2018 am eliminat carnea din alimentație din motive filozofice explicate cu altă ocazie. Mâncam carne destul de rar dinainte de astă decizie. Însă peștele încă ne mai face cu ochiul. Hotărât-am că vom renunța și la acest obicei pretty-pretty-pretty soon.

Până atunci, ne-am bucurat cu astă cină, mai mare dragul!

Vreau însă să vă povestesc mai multe despre salată căci peștele (somon în cazul de față) a fost easy peasy asezonat și repede cu el în tigaia de fontă pentru maximum 10 minute.

Salata asta pe mine m-a fericit tare mult. S-a întâmplat din:

  • o sfeclă mică pe care am salvat-o de la stafidire completă (feliată la mandolină)
  • un morcov, și el feliat precum sfecla
  • jumătate dintr-o caserolă cu rucola
  • o mână bogată de frunze de morcov
  • două tije de țelină (a.k.a. apio)
  • un mic avocado mărunțit cuburi
  • jumătate de rodie

Le-am ”gingășit” împreună pe toate cele de mai sus și le-am stropit cu dressingul făcut din sucul a jumătate de portocală, puțină zeamă de lămâie, ulei de măsline, sare și piper.

Enjoy Every Single Bite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *