Blogul Briochette, accesibil la adresa www.briochette.ro, este un blog personal scris la patru mâini de către Eli (Ilie Dobrin), împreună cu soția lui, MM (Maria Dobrin). Pe aceste pagini virtuale abordăm subiecte de interes strict personal precum literatură, gastronomie, tehnologie, recomandări de filme și multe alte bazaconii născocite de mințile noastre geniale; indiferent de tematica lor, astea sunt idei și idiosincrazii intime la care sperăm să găsim adeziune printre oameni cărora să le facă plăcere să ne citească și de la care să aflăm cum să trăim mai bine. Mai multe despre blog puteți citi aici.

Site-ul briochette.ro poate fi accesat gratuit de orice persoană. Sunteți bineveniți să citiți și să comentați articolele publicate. Singura condiție de acces este respectarea câtorva reguli de bun simț: trebuie musai să fii poet care proslăvește iubirea, un boem flămând , un fervent minimalist ori un rebel fără cauză… Dar cei mai dragi ne sunt stoicii. Fără ei lumea ar fi mai săracă iar noi doi mult mai ambițioși și mai nefericiți.

Fără răutate gratuită și alte monstruozități ale cugetului. Suntem doi copii maturi ce pot înlănțui cu oricine un elegant și decent argument sofist.

Ne rezervăm dreptul de a șterge sau cenzura orice comentariu care nu respectă astfel de reguli, după propria noastră voință, pentru a păstra dialogul la un nivel corespunzător cu vârsta sufletului nostru. Așa e corect pentru întreaga comunitate a blogosferei.

Toate articolele și fotografiile de pe site, în afara cazului în care precizăm altfel, sunt creații personale inspirate de alții și toate drepturile de autor ne aparțin. Este interzisă copierea lor integrală, iar dacă utilizați în alte site-uri fotografii sau paragrafe din articolele noastre, vă cerșim umil să dați un link către articolul original. Să ne facem și noi câțiva cunoscuți.

Vă recomandăm să vă plictisiți citind și cearceaful numit Politica de confidențialitate, unde scrie ce (nu) facem cu datele colectate și Politica privind fișierele tip cookie – o poliloghie de mai mare frumusețea la care ne-am străduit destul de mult, unde scrie ce fișiere tip cookie folosește site-ul. Ultimul update: 27 mai 2018.