Ni se întâmplă și nouă să ne trezim acasă obosiți si să constatăm că frigideru-i gol. 🙁
Într-o astfel de zi, adunându-mi forțele, cu ce-am găsit în cămară, congelator si frigider, am încropit următoarea cină foarte simplă și tare reconfortantă.

Ingrediente:
- o conservă de năut
- doi dovlecei
- o pungă cu ciuperci congelate – 600 de grame
- o rămăsiță dintr-un praz (puteți folosi cu încredere o ceapă)
- 5 rosii uscate
- un ardei gras
- 3 fire de cimbrișor
- usturoi după gust
- 50 de grame de brânză de burduf (puteți folosi orice aveți prin frigider sau puteți renunța la ea)
- sare și piper
Preparare:
Am tras în puțin unt prazul, usturoiul, ardeiul gras si firele de cimbrisor. Am adăugat apoi rosiile uscate si dovlecelul tăiat cuburi si le-am lăsat să se înmoaie dar nu pentru mult timp.
Ulterior, a venit rândul ciupercilor si a năutului din conservă să ajungă în tigaie. Am lăsat totul la foc potrivit până ce a scăzut apa de la ciuperci. După ce am stins focul, am asezonat cu sare si cu piper iar la final am adăugat brânza.
Enjoy every single bite!
Love,
