Ni se întâmplă și nouă să ne trezim acasă obosiți si să constatăm că frigideru-i gol. 🙁

Într-o astfel de zi, adunându-mi forțele, cu ce-am găsit în cămară, congelator si frigider, am încropit următoarea cină foarte simplă și tare reconfortantă.

Ingrediente:

  • o conservă de năut
  • doi dovlecei
  • o pungă cu ciuperci congelate – 600 de grame
  • o rămăsiță dintr-un praz (puteți folosi cu încredere o ceapă)
  • 5 rosii uscate
  • un ardei gras
  • 3 fire de cimbrișor
  • usturoi după gust
  • 50 de grame de brânză de burduf (puteți folosi orice aveți prin frigider sau puteți renunța la ea)
  • sare și piper

Preparare:

Am tras în puțin unt prazul, usturoiul, ardeiul gras si firele de cimbrisor. Am adăugat apoi rosiile uscate si dovlecelul tăiat cuburi si le-am lăsat să se înmoaie dar nu pentru mult timp.

Ulterior, a venit rândul ciupercilor si a năutului din conservă să ajungă în tigaie. Am lăsat totul la foc potrivit până ce a scăzut apa de la ciuperci. După ce am stins focul, am asezonat cu sare si cu piper iar la final am adăugat brânza.

Enjoy every single bite!

Love,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *