fbpx

Despre Briochette & Eli 🙂

Blogul Briochette, accesibil la adresa www.briochette.ro, este un blog personal scris de MM (Maria Dobrin). Pe aceste pagini virtuale îmi propun să scriu despre subiecte de interes strict personal precum literatură, gastronomie, tehnologie, recomandări de filme și multe alte bazaconii născocite de mintea mea genială. Indiferent de tematica lor, astea sunt idei și idiosincrazii intime la care sper să găsesc adeziune printre oameni cărora să le facă plăcere să mă citească și de la care să aflu cum să trăiesc mai bine. Mai multe despre blog puteți citi aici.

Condiții

Site-ul briochette.ro poate fi accesat gratuit de orice persoană. Sunteți bineveniți să citiți și să comentați articolele publicate. Singura condiție de acces este respectarea câtorva reguli de bun simț: trebuie musai să fii poet care proslăvește iubirea, un boem flămând, un fervent minimalist ori un rebel fără cauză…

Fără răutate gratuită și alte monstruozități ale cugetului! Suntem doi copii maturi (eu și Eli) ce pot înlănțui cu oricine un elegant și decent argument sofist.

Îmi rezerv dreptul de a șterge sau cenzura orice comentariu care nu respectă astfel de reguli, după propria mea voință, pentru a păstra dialogul la un nivel corespunzător cu vârsta sufletului meu. Așa e corect pentru întreaga comunitate a blogosferei.

Toate articolele și fotografiile de pe site, în afara cazului în care precizez altfel, sunt creații personale inspirate de alții și toate drepturile de autor îmi aparțin. Este interzisă copierea lor integrală. Dacă utilizați în alte site-uri fotografii sau paragrafe din articolele noastre, vă cerșesc umil să dați un link către articolul original. Să ne facem și noi câțiva cunoscuți.

Alte surse

Vă recomandăm să vă plictisiți citind și cearceaful numit Politica de confidențialitate, unde scrie ce (nu) fac cu datele colectate și Politica privind fișierele tip cookie – o poliloghie de mai mare frumusețea la care ne-am (eu și Eli) străduit destul de mult, unde scrie ce fișiere tip cookie folosește site-ul. Ultimul update: 27 mai 2018.